Valhall fjellprøve 2020 info og deltakerliste

God kveld godtfolk!

Vedlagt ligger info om prøven med program, les og ta kontakt med prøveledelsen om det skulle være noe uklart. Som dere ser er det forhåndstrekning dag en, ta da kontakt med dommere selv om dere ikke møter på Merket og telefonnummer/info finner dere på dommerliste vedlagt.

Deltakerlisten ligger vedlagt og det er gledelig at det er 45 hunder påmeldt til start.

Vi i prøveledelsen setter smittevern i høysettet, smittevernansvarlig er Marion Bredesen som vil gi oss veiledning under prøven og respekter dette. Vedlagt ligger også smittevernveileder, denne skal leses av alle som er med Valhall fjellprøve.

Kan melde og barmark i alle terreng, harebestanden er god og VEKOMMEN til fjells skal dere være:)

previous arrow
next arrow
Slider

Kanskje du også liker…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *