Takk for iår!

Vi vil takke alle deltakere og dommere for noen fine dager. Og ikke minst NKK representant Jan Arne Haugom som gjorde en super jobb!

Valhall fjellprøve 2020 ble litt endret fra fjoråret pga smittevernsregler og covid-19 som vi nå må ta hensyn til. Når det angår det sosiale la dette en demper, deltakere og dommere hadde stor respekt for smittevern slik at prøven kunne gjennomføres. Dette ble også vår hovedprioritet, prøven skulle gjennomføres selv om planene var mye større i utgangspunktet med rammene rundt. Dette angår da bla at mye måtte tas utendørs og derfor begrenset med dekning på sosiale medier, dessverre.

Oppå det hele ble det beklageligvis tekniske problemer, dessverre lite vi kan gjøre med og oss bekjent noe NKK er igang med å ordne med utviklerne av systemet.

Planene for et normalt Valhall, forhåpentligvis uten coronaspredning til neste år er allerede i tankevirksomhet og mye lik 2019 mm.

Gratulere så mye til alle premierte og fantastiske prestasjoner!

Loddtrekning ble foretatt på merket tirsdag ved premieutdeling, gratulerer til de som vant premie og premie til de som vant og ikke var tilstede ble medbringet av bekjente som skal overbringes.

Hilsen prøvekomite Valhall fjellprøve

Kanskje du også liker…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *