Program, deltakerliste og dommerliste 2021

Under ligger program, deltakerliste og dommerliste for Valhall 2021. Endringer kan forekomme, men dette er spesielt for dere som ikke skal møte eller være med på Merket disse dagene. Dere må følge med på LIVE-trekning på tirsdag kveld for å avtale med dommer den dagen dere skal møte opp selv, slik at at dette er avtalt innen søndag.

Det er påmeldt 58 hunder til årets Valhall Fjellprøve. 1 er trukket, så da er det 57. Vi har akkurat nok dommere, så alle får starte. Men vi har lite å gå på ved dommerforfall, så kjenner du noen som vil være med å dømme på Valhall så er hun/han velkommen. Skulle vi få dommerproblem, så vil de eldste NJCH bli strøket først. Vi tror og håper at strykninger ikke vil skje. Følg med Valhall Fjellprøve på Facebook og på hjemmesiden www.valhallprove.no.

Hundeeier bestiller selv innkvartering/mat direkte til Merket, telefon 61 36 29 00. Se også www.merket.no. Prøveterrengene ligger på ca. 700-1000 moh. Vinteren nærmer seg, så vi anbefaler sterkt at man legger om til vinterdekk. Det mange bomveier inn i terrengene. Kan som regel betales med kort, telefon eller kontanter.

Kanskje du også liker…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *